támogató csoportok

Vissza a normálisba?

Hogyan navigáljuk a fokozatos visszatérést a #maradjotthon időszak után?

Több infó a programról

Épp, hogy megszoktuk és most vissza a régibe?

Pár hete mindannyian megszoktuk, hogy ez az új normális: otthon vagyunk, kialakítottunk új szokásokat, beállt egy napirendünk, átálltunk az új működésmódra a munkánkban is. A korlátozások lazításával azonban egy furcsa hibrid-helyzetben találjuk magunkat: bizonyos dolgok visszaállnak a régibe, bizonyos dolgok még nem. Újra itt egy új helyzet, ami sajátos kihívásokkal szembesít minket.

Karantén-tanulságok

Az utóbbi két hónapban sokan értékeltük, hogy mi is van az életünkben, előfordulhat, hogy átrendeződtek a prioritásaink, megtapasztaltunk olyan szokásokat, amelyek sokkal hatékonyabbá, elégedettebbé, egészségesebbé tehetnek minket. Hogyan lehet a karantén-helyzet "jó" oldalát átvinni a mindennapokba, hogyan lehet tartós változást elérni a tanulságaid alapján?

Önismeret a gyakorlatban

A #maradjotthon időszak alatt megszerzett felismerések, önismeret most próbatételre kerül. Sokunk számára az ingerszegényebb környezet ismét intenzívebbé válik, így növekszik azoknak a helyzeteknek is a száma, amikor fontos tudatosan döntenünk. Újabb és újabb kihívások elé kerülünk, most éppen egy másféle érzelmi hullámvasúton ülünk.

Te döntöd el, hogy innen hogyan folytatod

Ha az előzőek téged is foglalkoztatnak, akkor nem vagy egyedül. Az utóbbi napok beszélgetései alapján úgy látom, hogy a lassú visszatérés is meghozza a saját kihívásait.

Én úgy gondolom, hogy egy kis tudatossággal és egy támogató közösségben tudod alakítani a következő időszakot és át tudod ültetni azokat a jó szokásokat, amiket az utóbbi hetekben kialakítottál.

Ki tudod alakítani azt az “új normálist”, amiben ötvözöd a karantén előtti életed és az otthonlét alatti időszak előnyeit, hogy egy új felállást tervezz meg.  Ebben szeretnélek támogatni.

Csatlakozz egy támogató csoporthoz!

A támogató csoport keretein belül ugyanazzal a csapattal támogatjuk egymást 6 héten keresztül úgy, hogy annak profi coach-ként és trénerként adom a kereteket. Az alkalmak alatt választ kaphatsz az aktuális kihívásaidra, tanácsokkal segíthetsz másokat és minden találkozóról tanulságokkal távozol.

Heti találkozók

6 héten keresztül hetente ugyanazokkal az arcokkal találkozhatsz online, egy 2 órás találkozó keretében. A heti rutinoddá válik, hogy van egy biztonságos tér, ahova behozhatod az aktuális kihívásaidat és ahol nemcsak meghallgatunk, hanem kézzelfogható megoldásokig juttatunk el.

Kis létszám

Maximum 6 fős csoportokban dolgozunk, így a 6 hét végére egy erős közösség alakul ki. A tagokkal számonkérjük egymást, hogy a hetente tett vállalásaidat biztosan megvalósítsd. Egyszerre provokálunk és leszünk a legnagyobb támaszaid.

Facilitált folyamat

Tapasztalt csoportvezetőként kereteket adok a folyamatnak, előre viszem a beszélgetéseket, alkalmazkodom az igényeitekhez és a háttérből gondoskodom arról, hogy a megfelelő facilitálás miatt úgy érezzétek, hogy teljesen kényelmesen érzitek magatokat a csoportban.

Válogatott csoport

A csoport összeállításakor gondoskodom arról, hogy a megfelelő energiák és hasonló kihívások miatt tényleg jól passzoló társaság alakulhasson ki. Nem véletlenszerűen fogtok egy csoportba kerülni, hanem a csoportdinamikáról szerzett tudásom ismeretében tudatosan állítom össze a csoportokat.

Coaching

Tapasztalt trénerként és coach-ként nem csak a folyamatot vezetem, hanem a saját meglátásaimmal, kérdéseimmel, összefoglalóimmal is segítelek benneteket. Így saját kihívás esetén coachingban is részesülsz. A folyamat alatt pedig te is megtanulsz jól kérdezni, ami a későbbiekben is hasznosítható készség.

Valós problémamegoldás

A beszélgetéseknek köszönhetően valós eseteken foglalkozhatsz olyan témákkal, mint a szokások kialakítása, konfliktusok kezelése, priorizálás, célkitűzések, érzelmek kezelése, kommunikáció, így mélyíted a tudásod ezekkel a fontos önismereti témákkal kapcsolatban. A saját eseteidre te is megoldásokkal fogsz távozni.

Részvételi díj

30 000 Ft

Az ár magában foglalja a 6 alkalom csoportos coaching beszélgetést és a beszélgetések közötti kapcsolattartást, támogatást.

Viszonyításképpen: Ez az ár két alkalom személyes coaching árának felel meg.

időpontok

Indulás: 2020.05.25. hét második feleJelentkezési határidő: 2020.05.24. (vasárnap éjfél)

Jövő hét hétfő-szerda között mindannyian számíthattok egy rövid telefonhívásra tőlem, amiben egyeztetjük a pontos indulást.

Szeretnél csatlakozni?

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz csatlakozni. A jelentkezés után felveszem veled a kapcsolatot és számíthatsz egy 15-20 perces telefonhívásra, ahol tisztázzuk a céljaidat, hogy mit vársz ettől a csoporttól, mik az aktuális kihívásaid, hogy biztosan a számodra legmegfelelőbb csoportba tudjalak tenni. Időpontot a csoport megalakulása után egyeztetünk, ebbe lesz beleszólásod neked is.